Ingen elevundervisning i haller i Nordjylland

10-11-2020 13:29

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af de nye restriktioner i Nordjylland, har Dansk Ride Forbund endnu engang opdateret deres "Svar på jeres oftest stillede spørgsmål", og her skriver de blandt andet, at det ikke er muligt at benytte ridehallerne til elevundervisning i Nordjylland

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På grund af de særlige restriktioner i flere nordjyske kommuner, har Dansk Ride Forbund lavet et særskilt afsnit i deres "Svar på jeres oftest stillede spørgsmål", som udelukkende handler om Nordjylland. 

Til spørgsmålet omkring, om der må holdes elevskoleundervisning indendørs (i ridehallen), svarer de: 

"Nej, desværre ikke. Myndighederne har meldt ud, at al indendørs idrætsaktivitet lukkes ned: ”Lokaler, hvor der udøves idræts- og fritids- og foreningsaktiviteter, herunder idrætshaller, spillehaller og kasinoer, lege- og badelande, svømmehaller, træningscentre og foreningslokaler lukkes for offentlig adgang. Dette gælder kun indendørsarealer de pågældende steder.”

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har over for Kulturministeriet forsøgt at argumentere stærkt for, at ridehaller ikke bør betragtes som værende indendørs, men det er desværre ikke lykkedes os, så derfor må ridehallerne ikke benyttes på nuværende tidspunkt."

På Dansk Ride Forbunds side kan I få svar på flere coronarelaterede problemstillinger, hvor de blandt andet også har opdateret svaret til følgende:

  • Må vi afholde elevskoleundervisning udendørs?
  • Er der forskel på, om elevskoler eller private må benytte ridehallerne?
  • Er der nogen tilfælde, hvor man kan gøre undtagelser ift. brug af ridehallerne (på steder, hvor der er en forening/klub/elevskole tilknyttet)?
  • Der er forskel på udmeldingen fra jer, og det vi får at vide hos det lokale politi ift. brug af riedhallerne - hvad skal vi rette os efter?

Find svarende her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen