14-årige Emmelie Aabech giver ikke op

08-07-2020 07:23

Annika Knudsen Lorentsen

Emmelie Aabech rider i år sit sidste år som childrenrytter, og på grund af corona-pandemien er det EM hun håbede at kunne ride blevet aflyst, så nu håber hun og tror på, at hun næste år kan klare sig i juniorklasserne

Copyright Ridehesten.com
Emmelie Aabech og Tiffany. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom Emmelie Aabech er meget ung, og for bare et år siden stadig kunne ride på 3'er pony, så er hun meget målrettet. I efteråret begyndte hun at ride på stor hest, og allerede i januar vandt hun en international springklasse mod seniorryttere.

Der er altså ingen tvivl om, at den unge pige fra Nordjylland besider et talent indenfor sporten, og hun kæmper for at nå sine mål. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I år er hendes sidste år som childrenrytter, og planen var, at hun skulle have redet EM for children i år. Corona-pandemien har dog sat en stopper for dette, og derfor ser Emmelie nu frem mod, at hun forhåbentligt kan ride med i juniorklasserne næste år. 

Ridehesten har besøgt den unge rytter, og i det netop udkomne nummer af magasinet Ridehesten (juli) kan man læse om Emmelie Aabech, om hendes oplevelser og ambitioner. 

Bestil bladet her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen