Tre danskere videre til finalen i firgang

06-04-2018 13:55

Camilla Tiefensee Schrøder

Verdens største pointgivende indendørsstævne for islandske heste er i fuld gang i Messecenter Herning, og udtagelseskonkurrencen til finalen i 4-gang er blevet afgjort

Copyright Ridehesten.com
Direkte videre til finalen med højeste pointtal gik tyske Johanna Beuk på hesten Tígull vom Kronshof. Foto: Icehorse Festival presse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter udtagelseskonkurrencen er en tysk, en norsk og tre danske ryttere direkte videre til finalen i 4-gang, oplyser Icehorse Festival.
Tyske Johanna Beuk på hesten Tígull vom Kronshof red sikket ind på førstepladsen med hele 7,33 point. Hun er hermed klar til A-finalen søndag klokken 12.50. Det samme er nummer to i udtagelsen, danske Steffi Svendsen på Jarl fra Midkriga med 7,13 point.
Også ekvipagerne på 3. til 5.-pladserne i udtagelsen, Sys Pilegaard (DK), Niels-Christian Larsen (N) og Dennis Hedebo Johansen (DK), er direkte med i A-finalen.

Flere danskere i spil
Den sidste finaledeltager findes, når der afholdes B-finale lørdag for de deltagere, der havnede på 6. til 10.-pladsen i udtagelsen torsdag. Vinderen herfra går videre til A-finalen om søndagen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den gruppe består af fire danskere, Søren Madsen, Laura Hanover, Frederikke B. Larsen, Kristian Tofte Ambo og svenske Sabina Svärd.

4-gang er en konkurrence, hvor de islandske heste skal fremvise gangarterne skridt, trav, galop og tølt.
I alt 255 ryttere fra otte forskelllige lande er til start ved det store islænderstævne, der varer frem til på søndag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen