Hvad vil du med din ridning?

30-10-2014 07:06

Den daglige ridning kan let blive en vanesag: Vi gør rigtig meget uden at tænke synderligt over det – den problematik tager Niels Clemmensen fat i

Copyright Ridehesten.com

Hvem har ikke oplevet, at skridte ud af banen efter en konkurrenceklasse eller en undervisningslektion og er blevet spurgt: ”Hvordan gik det så?” Måske gik det meget godt, men lige præcis hvad der gik godt og hvorfor det gik godt er der måske ikke så mange ryttere, der funderer over.

Mange har sikkert forsøgt sig med målplanlægning omkring nytår – nogle med mere succes end andre. Undersøgelser viser, at hvis man nedskriver sine mål og deler dem med andre, det kunne for eksempel være ens træner, er der langt større sandsynlighed for at lykkes med dem.

Et mål må meget gerne være SMART. SMART er en metode til at definere et mål og er en sammentrækning af Specifikt, Målbart, Accepteret, Realistisk og Tidsafgrænset.

I magasinet Ridehestens novembernummer ser Niels Clemmensen nærmere på, hvordan man som rytter kan reflektere mere over sin ridning, og hvordan det kan hjælpe én videre.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens novembernummer.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner