Hønnerups Driver er solgt til Kasprzak

29-09-2009 21:54
Så skete det uundgåelige: Danmarks formodentligt mest talentfulde hest, ja sikkert verdens mest lovende 5-års hest, Hønnerups Driver, er solgt
Copyright Ridehesten.com
Hønnerups Driver har siden sin VM-sejr i Verden for syv uger siden været en af de mest omtalte og eftertragtede unge dressurheste i verden (Foto: Ridehesten.com).

Efter Succesen i Verden har der været mange henvendelser fra interesserede købere til vinderen af VM for 5-årige dressurheste, Dansk Varmblodsvallakken Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro, opdrættet af Stutteri Hønnerup. Mange internationale topryttere har udvist stor interesse, men det er meget glædeligt at kunne meddele, at Driver forbliver på danske hænder. Andreas Helgstrand meddeler i aften på sin hjemmeside Helgstranddressage.com, at Hønnerups Driver er solgt til Hanni Toosbuy Kasprzak, og at Andreas fortsat skal ride denne fantastiske hest. Hanni Toosbuy Kasprzak udtaler: ”For mig er det utroligt vigtigt, at en så usædvanlig hest som Hønnerups Driver forbliver på danske hænder. Og jeg er rigtigt glad for, at jeg har mulighed for at kunne være med til at sikre dette. Planen er, at Driver bliver på Møgelmosegård i Andreas’ træning. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Andreas.”

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald