Driver trives til stævne i Højbjerg

10-08-2014 09:20

Hønnerups Driver er tilbage på stævnepladserne, efter en voldsom forskrækkelse i Aachen, hvor han blev sendt hjem inden konkurrencernes start

Copyright Ridehesten.com
Driver og Anna til stævne i Højbjerg. Se Annas hjemmeside: kasprzakdressage.com

Kirstineholm Rideklub ved Aarhus holder i denne weekend C-stævne med Grand Prix-dressur i aftes. Anna Kasprzak benyttede muligheden for at tage VM-guldvinderen Hønnerups Driver med til stævne efter han måtte sendes hjem fra Aachen inden konkurrencerne startede. Driver blev skræmt på opvarmningen i Aachen, og den skræk sad i ham selv i stalden. Derfor besluttede Anna dengang, at sende Driver hjem i vante omgivelser i Haderslev. Stævnet i Højbjerg ved Aarhus gav Anna mulighed for, at tage Driver med ud til stævne, for at se, hvor dybt oplevelsen i Aachen sidder i den røde superstjerne. Heldigvis var Driver helt sit sædvanlige selvsikre jeg, som man kan læse på Annas hjemmeside: 
"I dag handlede om at give Driver en god oplevelse med at være til stævne, og det lykkedes. Han havde opsparet en mængde energi, hvilket kunne mærkes lige inden, vi skulle ind, men da jeg først kom op på ham, så var der fuldt fokus på opgaven," fortæller Anna Kasprzak.
"Driver har ikke så megen stævne-erfaring endnu, som f.eks. Pepe har, så det var bare rigtig dejligt at kunne starte ham i dag og mærke, at han trives med at være tilbage på banen. Det har været en god og lærerig dag for os begge," siger Anna Kasprzak.

Anna sejrede i klassen med 73,4% foran Susanne Barnow og Onassis der opnåede 68%

Se resultatet af klassen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen