Driver tager hjem fra Aachen

15-07-2014 21:12

Hønnerups Driver skulle have stillet til start i morgen, men Anna Kasprzak har valgt at trække ham fra det store stævne i Aachen

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Hønnerups Driver ved DM 2014.

Dagens træning inde på stadion forløb super godt, men da den talentfulde vallak kom ud til området ved opvarmningsbanen, blev de mange indtryk for overvældende.

-Driver blev simpelthen så forskrækket og i et sådant omfang, at han slet ikke kunne slippe ud af det igen. Derfor besluttede vi at lade dyrlægen give ham noget beroligende, så det ikke skulle udvikle sig til en kolik, fortæller Anna Kasprzak, som er ked af, at Driver ikke stiller til start i morgen.

- Men det er mest synd for Driver. Han kunne slet ikke slappe af igen, og vi følger dyrlægens anbefaling om at sende ham hjem til sine vante omgivelser i morgen. Drivers helbred og velbefindende er min førsteprioritet, understreger Anna Kasprzak.

Driver har i år høstet adskillige sejre og har imponeret sine omgivelser med sine stærke præstationer; senest til DM på Broholm, hvor han sammen med Anna Kasprzak tog sejren i mesterskaber for U25.

- Han er bare så god en dreng, og vi var mange, der havde glædet os til at se ham i Aachen, men nu handler det om at give ham ro, så han kan bearbejde de mange indtryk. Vi skal nok få chancen igen, siger Anna Kasprzak, der også har Pepe aka Donnperignon med det til store stævne i Aachen. Pepe har ligeledes trænet i dag – en træning, der forløb absolut tilfredsstillende.

- Mine tanker går til Driver, men jeg må ikke glemme, at jeg også har Pepe med. Nu må jeg fokusere på at få en god oplevelse og gøre mit bedste sammen med ham, slutter Anna Kasprzak.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald