Har du forslag til reglementsændringer?

30-06-2024 06:33

I skrivende stund er Dansk Ride Forbund i fuld gang med at udarbejde reglementerne for 2025. Nu har alle interesserede mulighed for at komme med deres forslag til potentielle reglementsændringer

Copyright Ridehesten.com
Har du forslag til ændringer i reglementet, kan du nu komme med dine forslag. Foto: Ridehesten.com/ Sanne Kolind.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvert år gennemgåes Dansk Ride Forbunds sportsreglementer, hvor der foretages justeringer på baggrund af indsendte forslag, FEI's reglementer og sportens udvikling det forgangne år. Sammen med DRF's bestyrelse og et disciplinærudvalg lægger DRF's administration et stort arbejde i at gennemgå de forslag, du som medlem kan komme med. Vurderingen af forslag sker på baggrund af, at reglementet skal bruges af og give mening for så mange som muligt med flertallet i mente, selvom det kan være en udfordring.

Lige nu knokles der for at få udarbejdet reglementerne for 2025, og du kan altså give dit forslag til, hvilke ændringer, der skal foretages for den kommende sæson. Helt konkret indsamler DRF's administration og disciplinærudvalg forslagene sammen, drøfter dem og tager dem med i deres videre arbejde i forbindelse med reglementsændringerne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Forslag til ændringer kan f.eks. være, hvis du i løbet af året er stødt på nogle formuleringer eller andet i flere af Dansk Ride Forbunds reglementer, som ikke helt giver mening, eller som du synes kan tolkes på flere måder. Det kan også være, at du har forslag til ændringer af regler eller andet, men dine forslag skal gives senest 15. august 2024 for at tages i betragtning. Hvis du har nogle ændringer, du gerne vil have med, kan du finde mere information DRF's Facebookside: 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen