GCL prisvindere kåret i Prag

17-11-2022 09:27

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med Prague Playoffs blev der i går afholdt den tredje udgave af GCL Season Awards, hvor forskellige personer blev hædret for deres flotte resultater

Copyright Ridehesten.com
Mike Kawai ved VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved en særlig prisuddeling i Prag blev fremragende præstationer i GCL-sæsonen 2022 fejret og hædret. Spændingen opbygges forud af Prague Playoffs, som begynder i dag, men allerede i går blev anerkendelse givet til en række personer. 

Følgende vandt priser:

Ejer af den bedste hest:
H.H. Sheikha Maitha bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum
Vandt for at eje hesten Z7 Ipswich, som har konkurrerede i 16 klasser over 9 afdelinger af GCL i år. Hesten blev redet af Shane Breen for GCL-teamet Rome Gladiators. 

– Jeg er så taknemmelig for team z7 og H.H Sheikha Maitha for denne fantastiske mulighed. Vi har haft en fantastisk GCL sæson og fingerne er krydsede for, at weekenden går lige så godt, fortæller Shane Breen. 

Avler af den bedste hest:
Miriam van der Kloet
Vandt ligeledes for hesten Z7 Ipswich. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det føles fantastisk. Det var for to uger siden i Maastricht, at jeg fik opkaldet, og jeg tænkte WOW, det troede jeg aldrig ville ske, fortæller Miriam.

Copyright Ridehesten.com
Christian Ahlmann ved VM i Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Bedste U25-rytter:
Mike Kawai
Denne pris er lavet for at hædre og inkludere de unge ryttere på holdene, og i år tildeles prisen til Mike Kawai. Han har deltaget ved 11 afdelinger og han har hjulpet London Knights til den samlede ottendeplads i GCL. 

– Al denne succes skyldes min hest Goldwin. Denne hest har ændret min karriere. Jeg er så stolt over at vinde dette og så glad. Tak til hele GCL, udtalte Mike. 

Bedste GCL-rytter:
Christian Ahlmann
For andet år i træk var det Christian Ahlmann der modtog prisen som årets bedste GCL-rytter. Det gjorde han på baggrund af sine fantastiske præstationer. 

– Jeg er meget stolt over at modtage denne pris for andet år i træk. Jeg har en god gruppe af heste og det er et privilegium. Endnu engang vil jeg takke Jan Tops og hans team for at skabe så godt et set up i vores sport.

/Global Champions League

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald