Prague Playoffs med dansk deltagelse

08-11-2023 15:24

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge afsluttes et brag af en Longines Global Champions Tour-sæson med Prague Playoffs, og det bliver med dansk deltagelse i form af Andreas Schou

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag den 16. november starter dette års Prague Playoffs, som er kulminationen på Longines Global Champions Tour-sæsonen. 

Ved stævnet i Prag er der mange spændende konkurrencer på programmet, idet at der afholdes både Super Grand Prix og GCL Super Cup. 

GCL Super Cup er afslutningen på holdkonkurrencen, hvor de 16 hold mødes over flere dage. Først afholdes kvartfinalerne, hvor de hold, som ikke endte blandt de fire bedste på den samlede rangliste for sæsonen, skal ride om de øvrige semifinalepladser. Kvartfinalen afholdes torsdag den 16. Herefter følger semifinalen fredag den 17. november, hvor de fire bedste hold fra sæsonen deltager, samt de otte bedste hold fra kvartfinalen. Konkurrencen afsluttes med en finale for de seks bedste hold fra semifinalen, som mødes i finalen søndag den 19. november. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Longines Global Champions Tour Super Grand Prix er en individuel konkurrence, som afholdes lørdag den 18. november, og her mødes de bedste ryttere fra hver af Grand Prix-klasserne gennem sæsonen. Det betyder, at 16 af verdensbedste ryttere skal ride årets Super Grand Prix, og heriblandt er Andreas Schou, som sikrede sig kvalifikationen ved afdelingen i Rom. Læs mere om det her. 

Andreas Schou kommer til start ved stævnet i Prag med to af sine topheste, nemlig Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus) og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo. 

Foruden GCL Super Cup og Longines Global Champions Tour Super Grand Prix, er der en række individuelle 5- og 2-stjernede konkurrencer på programmet i Prag. 

Læs mere her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen