De sidste NM-kvalifikationsklasser på Vilhelmsborg er afgjort

08-05-2022 17:34

Annika Knudsen Lorentsen

Tre dages landsstævne sluttede i dag på Vilhelmsborg med tre Nordisk Mesterskabs-kvalifikationsklasser, og her skulle ponyrytterne ride S2* og childrenrytterne MB1*

Copyright Ridehesten.com
Sofie Pørksen Conradsen med Bebo Com. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend har pony- og childrenrytterne haft mulighed for at ride Nordisk Mesterskabs-kvalifikationsklasser på Vilhelmsborg, idet, at stævnet alle tre dage har budt på kvalifikationsklasser for kategori II pony, kategori I pony og children. 

Childrenrytterne skulle i dag ride MB1* og her mødtes 9 ekvipager. Sejren gik til Anna Ley med Errando e. Argentinus/ Lys de Darmen, som var en ud af to ekvipager der kom fejlfrit rundt på banen. 

Silje Dalgaard med Caiton Ravnes-Have DWB e. Cantolar/ Favorit Ask (opdr. Kirsten & Kjeld Christensen) red ligeledes fejlfrit og de tog dermed andenpladsen. Tredjepladsen blev Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær). 

Endnu en sejr til Palma
I alt har Palma Sophie Gry Jansson-Christensen vundet seks klasser ved stævnet på Vilhelmsborg, og hun sluttede stævnet med at vinde S2* for kategori II pony i sadlen på Sligo Lux To Queeney e. Lux Z. Der var kun syv ekvipager til start i klassen, men hele fem af dem red fejlfrit og det var derfor Palma der tog sejren, da hun leverede klassens hurtigste tid. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev Emilie Øvlesen med Carnhill Bertas Lad e. Moores Clover. 

Sofie Conradsen i top for kategori I
I kategori I-ponyerne S2* var der 11 ekvipager til start og det lykkedes for tre af dem at ride fejlfrit, og det var dermed også disse ekvipager der tog placeringerne i klassen. 

Sejren gik til Sofie Pørksen Conradsen med Bebo Com e. Monaghanstown Fred/ Canal Misty Fionn. Andenpladsen blev Magdalene Rose Mikkelsen med Attyrory Rebel, mens tredjepladsen blev Silje Frederikke Kristoffersen med Why Not Equus e. Algot (swb)/ Ralme Z. 

Resultater fra stævnet.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing