Dobbelt sejr til Fenja Schougaard

14-10-2023 08:10

Helgstrand Event afholder denne weekend landsstævne i springning for ponyer. Her leverede både Fenja Fonager Schougaard og Marie Veiss Hasselbalch flere topridt

Copyright Ridehesten.com
Fenja Fonager Schougaard og Hørdum Athena. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholder Helgstrand Event landsstævne i springning for ponyer, og skyder dermed indendørssæsonen i gang. Stævnet blev i går aftes åbnet med både MB1*-, MB2**- og MA1*-klasser.

Fredagens første B-klasse, MB1*, blev vundet af  Fenja Fonager Schougaard, der i sadlen på 3'er ponyen Hørdum Athena e. Pedro/ Hørdum Sheila (opdr. Charlotte Hørdum) leverede et fejlfrit og hurtigt ridt. Lærke Holst Bathum og Skelhøjs Bellevue e. Melli's Dornik (opdr. Anette Grøn) fulgte trop med et fejlfrit ridt og blev placeret som nr. 2 i klassen. MB1*-klassen for kategori 1 ponyer blev vundet af Maja Dalsgaard med WR Golden Gigi.

Copyright Ridehesten.com
Lærke Holst Bathum og Skelhøjs Bellevue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I MB2**-klassen var Fenja Fonager Schougaard igen at finde på toppen af sejrsskamlen. Her vandt hun klassen med Hjortsølunds Argon e. Parcybedw Boy George/ Ræveskiftets Jack In The Box (opdr. Lone Plæhn Jensen), der var den eneste 3'er pony til start i klassen. De red fejlfrit i både fase I og II og formåede at holde et højt tempo i begge runder. Marie Veiss Hasselbalch og Krastrups Kahlua e. Westminster Bailey/ Monday's Moscan red ligeledes fejlfrit, og en hurtig tid i anden runde sikrede dem andenpladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Marie Veiss Hasselbalch og Krastrups Kahlua. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens sidste klasse var MA1*, der havde en forhindringshøjde på 115/105/95 cm. Sejren gik her til August Dall og Bramble. Ekvipagen red et fejlfrit ridt, hvilket kun lykkedes for to af de i alt otte startende ekvipager. Marie Veiss Hasselbalch var atter at finde i toppen af feltet, da hun også med et fejlfrit ridt blev placeret som nr. 2 med Krastrups Kahlua, der også blev nr. 2 i den foregående klasse.

Copyright Ridehesten.com
August Dall og Bramble. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Stævnet forsætter i dag, hvor der også afvikles C-klasser. 

Stævnets start- og resultatlister.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner