Shanghai Swans vandt GCL Super Cup (video)

24-11-2019 21:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Finalen i Global Champions League Super Cup ved Prague Playoffs blev vundet af Shanghai Swans-holdet bestående Peder Fredricson, Daniel Deusser og Pius Schwizer

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet Shanghai Swans med den svenske springstjerne Peder Fredricson forrest til venstre, Daniel Deusser i midten og Pius Schwizer til højre. Foto: GCL/Stefano Grasso
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her til aften blev spændingen endelig udløst i den længe ventede finale af Global Champions League Super Cup ved Playoffs-stævnet i Prag. Der blev sprunget om en enorm præmiesum på over 6 millioner euro, og vinderholdet blev Shanghai Swans, som lå nummer fire på GCL-ranglisten.

Tyske Daniel Deusser på Jasmien vd Bisschop, svenske Peder Fredricson på H&M Christian K og schweiziske Pius Schwizer på Cortney Cox sluttede til sammen på 12 fejl efter de to springrunder på O2 Arena, og det var mere end nok til at slå de nærmeste konkurrenter fra Monaco Aces, som sluttede på 24 point i konkurrencen, hvor alle seks ridt fra hvert hold tæller i slutresultatet. Tredjepladsen gik til sidste års vinderhold, Madrid in Motion.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var målet for sæsonen. Så simpelt er det, udtalte Daniel Deusser, som selv sørgede for to nulrunder til holdet, som man kan se i videoklippet nedenfor. – Hele året har man planlagt efter at kvalificere sig til det her stævne, og hver dag er der pres på, siger tyskeren, og hans svenske holdkammerat er enig:
– Jeg kunne ikke tro det. Presset var stort, og det var en rigtig spændende konkurrence. Med tre ryttere på hvert hold uden "drop score" kan alt ske. Det er de bedste heste, der er her med deres bedste ryttere, og det var to store baner. Hårdt arbejde, men nu er vi endelig på den plads, vi gik efter, siger Peder Fredricson.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen