Frida Gold får en plads i A-gruppen

29-05-2022 06:36

Johanne Kofod Jensen

Frida og jeg hjemme igen efter et super godt internationalt stævne hos Aalborg Rideklub, og det blev endnu engang til tre podiepladser til min fantastiske Frida

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter sidste stævne i Sint Truiden havde min træner Pernille og jeg arbejdet på at få lidt mere udtryk i traven, og jeg var jo spændt på om det ville lykkes på banen. Frida er en meget følsom hest, og derfor er det en knivskarp balance, hvor meget tryk jeg må lægge på i traven, så det ikke går ud over galoppen, så den bliver spændt, eller der kommer fejl.

Vi ankom til stævnet om formiddagen, hvor der var vetcheck om eftermiddagen. Op til de internationale stævner skal man tage temperatur på sin hest og sætte det ind i sin Horse App, så man er sikker på, at alle heste er raske, når de kommer. Ved ankomsten blev der taget temperatur på alle hestene, og Fridas var helt ok. Vetchecket gik heldigvis også helt glat, og så var vi klar til at starte MB1 næste dag.

Vi red en super flot trav tur, så træningen var lykkedes, men vi fik desværre en enkelt ærgerlig fejl i et changement, men endte på 70,05% og en tredjeplads. Næste dag var det så MB2. Jeg havde talt min tur igennem med Pernille og havde aftalt, hvordan jeg skulle ride. Det er en enorm støtte, at hun er med mig, når jeg skal starte de store stævner. Det er jeg meget taknemlig for. Programmet gik rigtig godt, og jeg endte med 70,7% og en andenplads. Sidste dag var søndag, hvor vi skulle ride kür. Jeg er rigtig glad for min nye kür og dommerne kan også virkelig godt lide den, for selvom der sneg sig et par småfejl ind undervejs, så red vi til 74,3% og blev nummer tre. Alle tre dage blev der afholdt en festlig præmieoverrækkelse til hest, alle de placerede ryttere var danske, og de spillede nationalmelodien, det var meget højtideligt.

Alt i alt var det et super godt stævne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Op til stævnet havde Frida og jeg også været til landsholdssamling på Vilhelmsborg. Det var en rigtig god oplevelse, hvor jeg red MB1 igennem og fik feedback af både Dennis, Lisbeth og en dommer. Jeg oplever, at der er et rigtig godt samarbejde mellem Dennis og min egen træner. Det hjælper mig meget i min ridning, at de sammen er med til at sætte mål for min træning.

Jeg arbejder super godt, når jeg har et bestemt mål foran mig. Ved Ecco-samlingen i februar fik vi besked om, at juniorlandsholdet ville blive delt i en A og en B gruppe. Jeg besluttede mig for at gå målrettet efter at komme i A-gruppen, og forleden fik jeg så besked om, at det var lykkedes. Frida og jeg er kommet i A-gruppen og skal ride det store stævne Future Champions i Haagen i næste måned. Jeg glæder mig super meget til at få den oplevelse sammen med de andre dygtige piger på holdet.

Kærlig hilsen

Johanne

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner