Flotte danske internationale resultater søndag

20-06-2022 09:38

Annika Knudsen Lorentsen

De danske springryttere leverede flere flotte resultater ved internationale stævner, og både Clara Hallundbæk og Caroline Rehoff Pedersen blev placeret i 145 cm-klasser, mens Nicolas Pedersen i weekenden har haft succes i U25-klasserne ved Longines Global Champions Tour-stævnet i Stockholm

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rundt omkring i Europa har de danske springryttere i weekenden redet internationale stævner og det er blevet til mange flotte resultater. I går sikrede Andreas Schou sig en andenplads i 160 cm Grand Prix, men det var ikke det eneste flotte resultat fra danske springryttere. 

Ved det 3-stjernede stævne i Prag, Tjekkiet, red Caroline Rehoff Pedersen sig til en 10. plads i en 145 cm-klasse. Det gjorde hun i sadlen på Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z efter en fejlfri runde. 

Resultat fra klassen.

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk med HH Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Clara Hallundbæk 5'er i Grand Prix
Ved det internationale stævne i tyske Riesenbeck var det Clara Hallundbæk der i går havde succes. Hun red sin trofaste tophest HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini til en flot femteplads i den 145 cm-høje Grand Prix-klasse, efter fejlfrie runder i både hovedrunde og omspringning. 

Ved samme stævne red Kamilla Ladefoged Rasmussen sig i går til en andenplads i en 135 cm-klasse i sadlen på My Boy 26 e. Mylord Carthago/ Sandro Boy. I samme klasse blev Josephine Sandgaard Mørup nr. 3 med De Semilly Edition e. Diamant de Semilly/ Exorbitant xx (opdr. Sivebækgaard). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra klassen.

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Nicolas Pedersen i top af U25-klasser
Ved det prestigefyldte Longines Global Champions Tour stævne i Stockholm, deltog et par danske U25-ryttere i U25-klasser, og her lykkedes det Nicolas Pedersen at vinde to topplaceringer, blandt andet i søndagens 150 cm-klasse. 

Nicolas skulle ride om topplaceringerne i en omspringning og i sadlen på Tailormade Chacco Coro e. Diablo Blanco/ Corofino fik han et nedslag i omspringningen som afholdt ham fra en top-3 placering. Ekvipagen sluttede på en flot fjerdeplads. 

I klassen blev Benedikte Rie Truelsen med Cassina Z e. San Patrignano Cassini/ Voltaire (opdr. Capacity Horses) placeret som nr. 8 med fire fejl i hovedrunden. 

Resultat fra klassen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen