Skyder mod stjernerne…Dufour eneste rytter over 80%(VIDEO)

30-04-2017 18:28

Cathrine Dufour sørgede i den grad for konkurrence til de andre ryttere. Niveauet bliver højere og højere for hver gang Cathrine og Cassidy rider på banen, hvor det også i dag blev til en sikker sejr

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle danske dressurryttere har i dag været i ilden – nogle i Grand Prix Special, andre i Grand Prix Kür. Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har været ved deres side, og Danmark har i den grad givet konkurrence til de andre ryttere.

Dufour rider over 80%

Den unge stortalent Cathrine Dufour og Atterupggards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall(opdr. Atterupgård)vinder i dag Grand Prix Kür. Endnu engang har de vist sig at være urørlige, og som eneste ekvipage, der red over 80% blev det til en sikker sejr. Cathrine og Cassidy leverer ridning til perfection, der blev honoreret af dommerne med 80,200%. Nationalmelodien blev spillet og Cassidy fik sin velfortjente hyldest – og det så han ud til at nyde.

Ridehesten.com har talt med Cathrine Dufour, som fortæller – Det var helt fantastisk at bryde grænsen på 80% endnu engang i dag. Jeg er så taknemmelig for at have så fantastisk team; mor, far, træner Rune Willum og mine sponsorer, lyder det fra Cathrine. Cassidy var virkelig på, og jeg synes tingene lykkedes som vi ønskede det! Jeg er især rigtig glad for min musik fra SFC music – den elsker jeg virkelig at ride til. Vi kan kun smile efter et fantastisk stævne her i Hagen, slutter Cathrine Dufour.

Spanske Severo Jurado Lopez fra Helgstrand Dressage på Deep Impact 3 e. De Niro/Rubinstein I, opnåede i dag en 5. plads med 76,450%. Mens berideren Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz  tager en 7.plads med 75.825% og Anders Dahl og Selten HW e. Sandro Hit/Hohenstein snupper 8. pladsen med 75,200%.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

International Debut til Atterupgaards Orthilia

Dagen startede ud i Grand Prix Special, hvor første rytter på banen var danske Agnete Kirk Thinggard, der havde international debut med hendes nye dansepartner Atterupgaards Orthilla e. Gribaldi/Donnerschlag (opdr. Atterupgaard). Orthilla viste power i dagens Grand Prix Special, især ekvipagens piaffe og passage kan fremhæves og fine etter-changementer. Agnete skriver på sin Facebookside – Super international debut med smukke Orthilia i dag. Når vi først lærer hinanden at kende inde på banen, skal det nok blive rigtig godt, skriver Agnete

Agnete Kirk Thinggard og Atterupggards Orthilia endte i dag som nr. 7 med 72.160%, mens Charlotte Heering og Bufranco, der havde CDI4* debut snuppede 6. pladsen med 72.940%. Ekvipagen leverede et flot præstation med flere highlights - alt i alt harmonisk ridning og fine hjælpere.

Anders Dahl og den 12-årige Sir Donato e. Sir Donnerhall besatte 8.pladsen med 72.040%, mens Daniel Bachmann Andersen og den 9-årige Blue Hors Don Olymbrio blev nr. 9 med 71.480%. Blue Hors Don Olymbrio viste stor energi med et godt spring i galoppen. Det var også en yderst tilfreds og glad Daniel efter ridtet.

Sidst, men ikke mindst var Allan Grøn og Wasabi OLD e. Welt Hit II/ Lancer I  på banen i Grand Prix Special. Ekvipagen kommer godt fra start, desværre med nogle småfejl undervejs, dog med flere highlight, hvor etter changementerne skal fremhæves. Ekvipagen slutter som nr. 12 med 68.780%.

Se alle resultaterne HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen