First Romance vinder First Intermediaire

11-11-2018 10:37

Britt Carlsen

Den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider har bragt et par spændende fremtidsheste med til det internationale stævne Blue Hors Dressurfestival og med First Romance var hun klart bedst i dagens første konkurrence

Syv ryttere mødtes her til formiddag i First Forsikrings intermediaire I i den 3-stjernede konkurrence. I lighed med gårsdagens Prix st. Georges var den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider bedst af alle, og hun lagde i dage endnu noget afstand til konkurrenterne med den 8-årige First Romance e. Fürst Romancier/Day Dream, en dejlig komplet, smidig hest, der arbejder med god aktion og i perfekt harmoni med sin rytter. Med 75,588% sejrede de sikkert foran den enlige danske ekvipage i klassen, Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov (opdr. Jens Riishede Jensen) også Lones kommende stjerne er blot 8 år, og er helt på rette vej. Det bliver interessant at se parret i stor tur, når den tid kommer. Norske Ellen Birgitte Farbrot med Tailormade Red Rebel e. Blue Hors Romanov født på Blue Hors kom ind på tredjepladsen.

Se resultatet HER

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen kunne ikke komme på banen for at modtage andenpladsen, da hun skulle varme op til den efterfølgende klasse, så den opgave løste datteren Victoria.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner