EM for junior- og ungryttere i England aflyst

08-05-2020 15:39

Annika Knudsen Lorentsen

Hartpury i England skulle have været værter for dette års EM for junior- og ungryttere i både dressur og military, men nu meddeler arrangørerne, at stævnerne er aflyst

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne har annonceret at både NAF Hartpury Festival of Dressage, NAF Hartpury Showjumping Spectacular, NAF International Hartpury Horse Trials og FEI Dressage & Eventing European Championships for junior og ungryttere aflyses. Det betyder altså, at EM i både military og dressur er aflyst for junior- og ungrytterne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Mens vi er meget skuffede over ikke at afholde nogen af disse stævner i 2020, føler vi, at dette er en nødvendig beslutning at tage under de nuværende omstændigheder. Personale, frivillige, embedsmænd, deltagere og besøgende er vores højeste prioritet, ligesom vi vil reducere, at der opstår et unødvendigt pres på vores lokale myndigheder og systemer, forklarer Phillip Cheetham, som er Equine Director hos Hartpury. 

– Der har været meget arbejde i forhold til forberedelserne af mesterskaberne, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt sammen med FEI for at finde en måde at afholde endnu bedre stævner de kommende år. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen