Shop till you drop i Herning

21-08-2013 20:12

Signe Wiese

EM i Herning byder på mere end ridning i verdensklasse. I det store oplevelsesområde er der mere end 300 stande med alt hvad hesteentusiastens hjerte kan begære af udstyr til hest og rytter, staldartikler, hestetrailere osv.

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre er det Christina Scharf, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Helle Kristiansen på NATHALIE-standen, der er bygget op som en miniudgave af slottet Berleburg.

En helt lille by af små hvide telte er skudt op på området omkring MCH Arena. I de mere end 300 stande kan du købe alt fra foder, udstyr til hest og rytter, staldartikler, hestetrailere og meget, meget mere. De mange udstillere glæder sig til at byde publikum velkommen, og til at præsentere både velkendte og nye produkter.

Et af de helt nye mærke, der lanceres under EM i Herning er NATHALIE. Mærket dækker over både lækkert rideudstyr i form af eksklusive ridebukser og sweaters – NATHALIE Fashion, der er udviklet i samarbejde med Christina Scharf fra CJ Proline - og en helt ny serie af plejeprodukter til heste – NATHALIE Horse Care. Produkterne er udviklet af Helle Kristiansen, der bl.a. også står bag Stutteri Horsebo, i tæt samarbejde med den danske landsholdsrytter Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Et besøg på NATHALIE-standen er som at aflægge besøg på Berleburg hos Nathalie og Prinsesse Benedikte – standen er nemlig udsmykket som en kopi af slotspladsen på Berleburg, komplet med fontæne og det hele.

Se listen over udstillere samt et kort over pladsen HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen