Julegave fra Ridehestens shop?

10-11-2022 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

Hos Ridehesten kan du købe både heste- og hundebøger, abonnement på magasiner, plakater til hjemmet, tøj og ikke mindst fotos. Her er datoerne, som er sidste udkald, hvis vi skal kunne nå at levere gaverne i tide til juleaften

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten er en del af Mediehuset Wiegaarden, som ligger i Hobro. Udover at producere magasinerne Hunden og Ridehesten, der er medlemsblade for henholdsvis Dansk Kennel Klub og Dansk Varmblod og Sportsrideklubben, så laver vi hos Wiegaarden også mange andre ting. Vi har blandt andet en stor grafisk afdeling, som har forstand på at lave alverdens trykte og digitale materialer, og en yderst kompetent fotoafdeling, der er specialiseret i hestefotografi for både private og erhverv.

Forevig minder i en smuk julegave
Vores dygtige fotografer tager billeder til hundredevis af stævner og arrangementer landet over hele året rundt. Det betyder, at du har mulighed for at give et foto fra et særligt vigtigt stævne eller en fantastisk oplevelse i gave. På vores hjemmeside kan du købe både fotoprint og lærredsprint, men også porcelænskrus og termokrus osv. Vil du gerne give et af de førstnævnte i julegave, skal du være opmærksom på følgende datoer, hvis vi skal kunne nå at trykke og levere gaven til dig i tide til juleaften:

  • Frist for fotoprint: fredag den 16. december
  • Frist for lærredsprint: onsdag den 14. december

Vælg de fotos, du gerne vil købe eller læs mere om priser og forskellige formater, du kan købe dem i.

Har du øje på noget i webshoppen?
På Ridehestens webshop kan du blandt andet købe abonnement eller enkelte blade af magasinet Ridehesten, men du kan også købe smukke plakater til hjemmet med motiver, der passer ind i det moderne hjem, tøj, heste- og hundebøger samt DVD'er. Dressur med hjerte og forstand af Hasse Hoffmann, Digby – fra hest til verdensstjerneLær at give din hest klare signaler og Hovpleje-bogen er bare nogle af de hestebøger, du finder i vores webshop. Vil du gerne give nogle af de mange, gode bøger eller andre produkter på webshoppen, så skal du være opmærksom på følgende dato ift. levering:

  • Frist for køb af bøger, tøj og plakater: mandag den 19. december

Se bøger, plakater, tøj osv. på webshoppen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen