Mangler du læsestof til de kolde vinteraftener?

10-01-2022 06:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Svøbt i et tykt tæppe med en kop varm te og en god hestebog. Det er en dejlig måde at tilbring de kolde vinteraftener på. På Ridehesten webshop kan du vælge mellem mange populære og lærerrige hestebøger

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Faglige bøger, personlige biografier og historiske fagbøger. På Ridehestens webshop har vi lidt for enhver smag til alle læseheste. 

Og så kan du som altid tegne et abonnement på Danmarks største og ældste hestemagasin. 

Du skal købe magasinet Ridehesten, hvis du ønsker at blive klogere, lære nyt og komme med ind bag facaden i den danske hesteverden. Hver måned søger vi dybt, tænker stort og bliver klogere undervejs. Det handler om viden fra hestefolk til hestefolk. 

I 2011 udgav Hasse Hoffmann bogen "Dressur med hjerte og forstand - fra unghest til Grand Prix", og bogen er blevet en vaskeægte bestseller i sådan en grad, at første oplag hurtigt var udsolgt, og der måtte et genoptryk af bogen til for at kunne imødekomme efterspørgslen fra de danske læseheste.

– Min mission med at skrive denne bog, er at give ryttere og trænere et værktøj, som giver dem den teoretiske viden og baggrund for det arbejde, de udfører med hesten. Sådan skriver Hasse Hoffmann i indledningen til bogen.

Copyright Ridehesten.com
Hasse Hoffmanns bog.

”Dressur med hjerte og forstand” har fokus på det helt basale og grundlæggende, der skal til for at skabe fundamentet for arbejdet med hesten. Gennem logisk opdelte afsnit, flotte og illustrative tegninger og billeder gennemgår Hasse Hoffmann de forskellige øvelser og uddannelsestrin, der bringer hesten fra unghest til Grand Prix-hest.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Køb bogen HER. 

I bogen "Digby - fra hest til verdensstjerne" har prinsesse Nathalie  zu Sayn-Wittgenstein fortalt om uddannelsen af Digby og sit syn på uddannelse af heste. 

Bogen er fortællingen om Digby og om Nathalies uddannelse gennem 11 års ophold i to af verdens bedste træningsstalde – først hos Kyra Kyrklund og Richard White og senere hos den tyske dressurlandstræner Klaus Balkenhol.

Copyright Ridehesten.com
Nathalie og Digby. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen

Der er i høj grad også tale om en lærebog, der belyser, hvordan korrekt uddannelse og gymnasticering af hesten kan forme en Grand Prix-hest, krydret med mange gode råd til problemløsning.

Køb bogen HER. 

"Beslagsmedens bog til hesteejere: Hovpleje" - Denne fagbog om hestens ben og hove er uundværlig for hesteejere. Foruden let forståelige beskrivelser af hovens lidelser, forebyggelse og behandling, indeholder bogen også små anekdoter fra beslagsmedens verden. Bogen er skrevet af exam./reg. beslagsmed Verner Kristoffersen. 

Copyright Ridehesten.com
Hovplejebogen.

Køb bogen HER. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen