ECCO-samling i Tønder

19-01-2023 12:54

Johanne Kofod Jensen

I den foregående weekend, var jeg indbudt til ECCO samling i Tønder sammen med en masse andre ryttere

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi startede med, at mødes i Haderslev ved Future Dressage, hvor Anna Kasprzak og Frederikke Gram Jakobsen fremviste to heste. Den første hest vi mødte, var stadig meget ung og i gang med at lære de svære øvelser. Derefter fremviste Anna en lidt ældre hest, som kunne gå ungrytterniveau. Anna ville gerne vise os nogle af de udfordringer, som kan opstå, når man uddanner heste og give os nogle tips til, hvordan man kan løse dem. Det var virkelig spændende og lærerigt i meget flotte omgivelser.

Da vi var færdige ved Future Dressage fyldte alle ryttere deres biler, og vi kørte mod ECCOs konferencecenter i Tønder. Her fik vi vores værelser og spiste frokost, og maden var virkelig lækker. Efter frokost fik vi mentaltræning med en mentalcoach fra Team Danmark, hun talte meget om glæden ved at være atlet, og hvilke fordele det kunne give os fremover. Bagefter var der rideteori med Dennis og Janne, hvor vi fik snakket om sportsplanen for den nye sæson, og om hvordan bruttogruppen ville komme til at fungere i år. Så fik vi lækker aftensmad før vi skulle danse med en professionel danser. Der var rigtig sjovt og vi fik prøvet nogle helt andre bevægelser end vi er vant til fra hesten. Resten af aftenen hyggede vi med slik og spillede spil.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Søndag morgen skulle vi tidligt op, da der var morgenmad klokken 7. Efter morgenmaden skulle vi direkte til styrketræning, hvor vi også spillede boldspil og gennemførte en forhindringsbane, som mindede lidt om Robinson. Det var ret hårdt! Bagefter var der endnu engang mentaltræning. Her talte vi om, hvordan vi skulle tackle vores udfordringer og de problemer, som kan opstå.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Senere kom forældrene og var med til et møde, hvor vi både hørte om bruttogrupperne, sociale medier og regler. Vi spiste frokost alle sammen, før vi rejste hjem.

Det var en super hyggelig weekend, og det var virkelig flot, hvordan ECCO og Toosbuyes Fond endnu engang gav os ryttere den her fede oplevelse og mulighed for at samles og lære nyt.

Kærlig hilsen

Johanne

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen