Dyrlæger øser af deres viden og erfaringer

04-04-2013 14:13

Signe Wiese

Gå ikke glip af dyrlægernes råd, viden og erfaringer, når Faxe Dyrehospital inviterer til et gratis aftenarrangement, der står i hestens tegn. Det foregår onsdag den 10. april kl. 18-21, og der er mange guldkorn at hente for alle interesserede hesteejere

Copyright Ridehesten.com

Nogen af de emner, der bl.a. bliver taget fat på er:

  • Hvordan foregår en kikkertoperation af hestens led, og hvad er de nyeste muligheder for operation i hestens luftveje?
  • Hvad sker der helt præcist under en foling, og hvordan skaber man de bedste betingelser for det nyfødte føl?
  • Hvilke livsstilssygdomme er det, som vi selv er med til at forårsage hos vores heste, og hvordan kan de undgås og behandles?

Det er dyrlægerne på Faxe Dyrehospital, der står bag arrangementet, og de glæder sig allerede, fortæller dyrlæge Susanne Albæk Andersen:

- Det er gennem flere år blevet en tradition, at Faxe Dyrehospitals hesteafdeling afholder et arrangement, når foråret står for døren. Arrangementerne plejer at være populære med en kombination af at indhente viden og netværke. For os er det en god måde at bevare en tæt dialog med kunderne på, siger hun og tilføjer:

- Vi har gjort os  umage for at skrue et program sammen, som indeholder nogle aktuelle emner, der optager hesteejere. Alle er velkomne, og der er som altid mulighed for at stille spørgsmål, som vi vil gøre vores bedste for at besvare.

Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 18.00 - 21.00.

Sted: Faxe Gl. Sportshal, Præstøvej 3, 4640 Faxe.

Tilmelding: Telefon 5671 5009, lok #2 eller send mail til mr@faxedyrehospital.dk med oplysning om navn, antal deltagere og telefonnummer.

Der bliver serveret en lille forfriskning til arrangementet.

Faxe Dyrehospital

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner