Nyt Ridehesten på gaden nu

10-11-2018 11:41

Mathilde Falle

November udgaven af magasinet Ridehesten er fyldt med spændende indhold til den danske hestebefolkning. Der er masser af læsestof om World Cup i Herning, spændende profiler, ny viden om kissing spines og alt om ridningens dag på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er den erfarne Karsten Petersen fra Blue Hors, der sammen med hingsten Blue Hors Fifty Cent e. Franziskus/ Donnerball (opdr. Linda Falensteen og Martin Strande) pryder forsiden af denne måneds magasin. Efter 24 år på Blue Hors går Karsten på pension og i den anledning kan man læse om Karstens mange år på Blue Hors, og hvad fremtiden bringer for ham.

Copyright Ridehesten.com
Karsten Petersen og Fifty Cent pryder denne måneds forside af magasinet Ridehesten.

Der er dybdegående reportager fra World Cup i Herning, hvor Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack e. Rosseau/ Jazz (opdr. B. Wilschut) vandt første afdeling af World Cup på hjemmebane. Samtidig var de danske hestefolk med til at hylde endnu en pensionist – nemlig Anna Kasprzaks Donnperignon e. Donnerhall/ Mozart II (opdr. Pekka Santanen) under en rørende afskedsceremoni i lørdagens Shownight.

Copyright Ridehesten.com
En smilende Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack red sejren i hus ved World Cup i Herning.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Magasinet rummer høj faglig viden om kissing spine, balnce i tarmsystemet og ISES-konference i Rom, samt erfarne ord med fra bl.a. Bo K. Møller og Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein i minitemaet om ridningens dag.

Dansk Varmblods region 2 har sendt Ridehesten på besøg ved to nye avler par i det midtsjællandske, så i denne måned kan man læse to nye avlerprofiler, som er Stutteri Granly ved Karen Margrethe Og Jef Frederiksen, der har haft stor støtte i den erfarne hesteavler Lars Andersen. Yderligere er det parret Birgitte Poulsen og John Klitgaard, der har byttet rejserne ud med den daglige glæde fra hestene.

Ridehesten kan leveres til din postkasse eller læses som digital magsin. Se mere HER.

Copyright Ridehesten.com
Avlerparret Karen Margrethe og Jef Frederiksen.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen