DV-hoppe til OL for Frankrig

10-07-2024 06:44

Ryttere og heste er ved at være nomineret til OL, og for Frankrig er DV-hoppen Holmevangs Jolene en del af dressurholdet

Copyright Ridehesten.com
Den franske ryttere Alexandre Ayache skal til OL i Paris DV-hoppen Holmevangs Jolene. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der begynder at danne sig et billede af, hvilke ryttere og heste, der kommer til OL i Paris. Det franske forbund har sat navne på deres dressurlandshold, og det betyder, at endnu en Dansk Varmblods hoppe vil være at finde på dressurbanen i Paris.

Det er den franske ryttere Alexandre Ayache, som er udtaget med DV-hoppen Holmevangs Jolene e. Johnson /Continue trukket på hoppen Bøgelys Contica. Den danske avler Tove Lund Bovbjerg har opdrættet Jolene, der er familiens fjerde føl ud af foreløbigt 13 afkom. Herhjemme blev hoppen redet af Charlotte Botved, inden Jolene blev solgt ud af landet.

Alexandre og den 14-årige Jolene var med på det franske landshold ved EM i Riesenbeck sidste år, hvor de sluttede på en individuel 25. plads, mens det franske hold blev nr. 6.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har fokuseret på de tre kombinationer, der har vist mest konsistens med gode resultater i løbet af de sidste to år, lyder det fra holdtræner Jean Morel, der har udtalt sig til Eurodressage:

Vi er opsatte på at danne en ægte holdånd, fordi vi ved, at vi kun vil være i stand til at præstere, hvis alle giver 100% for holdet. Vi bliver nødt til at give alt uden at tage unødvendige risici for at håbe på at komme i holdfinalen. Vi er stolte af dette hold, og vi er ivrige efter at vise det gode arbejde, der er blevet udført i de seneste år med det franske hold.

Foruden Alexandre og Jolene er også Pauline Basquin og Sertorius de Rima Z samt Corentin Pottier og Gotilas udtaget til det franske OL-dressurhold. Anne Sophie Serre og Jibraltar de Massa er reserve.

Kilde: Dansk Varmblod og Eurodressage

Copyright Ridehesten.com
Alexandre Ayache og Holmevangs Jolene. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing