Dufour med ny stjerne

08-07-2017 12:41

Britt Carlsen

Ved DM-stævnet på Broholm fik publikum også chancen for at opleve Cathrine Dufours kommende stjerne, Bohemian sejre i Bundgaard Byg Cup Intermediaire

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun er slet ikke til at komme udenom, Cathrine Dufour, som er i topform ved DM-stævnet på Broholm denne weekend. I dag er det hviledag for DM-hestene, så Cassidy har gået tur, blevet håndgræsset og redet let. - Han har fået lov til at være hest, smiler Cathrine, som også mærker, at han savner sin foldtid, så hun har skridtet ham ud i den smukke natur i slotsparken. 

Cathrine selv har været i konkurrence i den præstigefyldte Bundgaard Byg Cup med sin fremtidshest, Bohemian e. Bordeaux. Det blev til sejr i Intermediaire I, som er første afdeling af weekendens Bundgaard Byg Cup, der afsluttes med en kürfinale i morgen. 

- Det var bare 3-4 gang han har gået på dette niveau, så det var en stor mundfuld, men han er meget talentfuld, fortæller Cathrine om Bohemian, som formodentlig kan udvikle sig til at blive Cassidys afløser i den store sport. 
- Jeg havde en super tur i dag, men en fejl i venstre pirouetten, men jeg er meget glad.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine bemærker også, at hendes rytterkolleger er meget tæt på, så der bliver tæt kamp om den samlede sejr i morgendagens kür. Nanna Skodborg Merrald/Gørlintgårds Quantico e. Quaterback (71,184%), Carina Nevermann Torup/Grevens Sa Va e. Blue Hors Soprano (71,184%) og Linda Pfingstl Aasted/Orlando Bloom e. Haydn kommer hende nærmest, da hun og Bohemian scorede 71,228%

Hurra for Bundgaard Byg Cup
De seneste to årtier har Bundgaard Byg Cup været en del af udviklingen i dansk dressursport, og Cathrine Dufour har kun ros til overs for den præstigefyldte cup. - Det er en god forberedelse for vores yngre heste, fordi der er mere pres på, når vi rider i cuppen, og den går over flere dage, og det forbereder også hestene på DM. Og når en af kvalifikationerne så går på Broholm, er det en rigtig god forberedelse for hestene frem mod DM-deltagelse, slutter hun.

Se resultatet HER

Mens Cassidy holder en hviledag, kan man lige nyde at se en del af parrets Special, som gav dem 82%

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner