Musikken hjælper Darius!

10-06-2018 15:49

Britt Carlsen

Tre på stribe til Sille Engermann fra Fyn som igen kan kalde sig Dansk Ride Forbunds mester i U25 med Darius, men forberedelserne til mesterskabet har ikke været de bedste

Mester for tredje gang i U25, Sille Engermann og Darius.

19-årige Sille Engermann har taget udfordringen op i klassen for U25 ryttere med Darius e. Donnerloh de seneste tre år, og hun har vundet hvert år. I år var der dog stor tvivl om parrets deltagelse for Darius har været skadet de seneste ni måneder, men han blev lige netop klar til DM. Både han og Sille har dog været lidt "rustne" i de to første af ialt tre klasser i mesterskabet, men i dag dansede de  i küren og det var som om musikken hjalp Darius  og Sille til at finde rytmen sammen igen.

Sille Engermann på toppen af podiet omgivet af sølvvinder Søren Wind og bronzevinder Nana Gajhede.

I den samlede stilling i Agria DRF U25 præsenteret af ECCO opnåede Sille 211,183 points, og dermed henviste hun den eneste mandlige rytter til andenpladsen i klassen. 24-årige Søren Wind, der rider for Helgstrand Dressage, har kun redet Diego e. Valeron de seneste to måneder, og han har udviklet Diego fra M til Grand Prix. Det er en interessant ekvipage, som vandt knebent i lørdagens konkurrence, men i dag var Silles svære kür på Darius ikke til at matche for konkurrenterne. Søren sluttede samlet med 207,657 points, mens Nana Gajhede og Overgaard's Lawell e. Weltjunge (opdr. Tove og Ove Møller Nørgaard) red sig ind på bronzepladsen.