Carina gjorde det igen!

10-06-2018 13:17

Britt Carlsen

I Bundgaard Byg Cup kvalifikationen på Broholm blev det for andet år i træk Carina Nevermann Torup som sikrede den samlede sejr efter to dages konkurrencer på Grevens Sa'Va' foran et veloplagt publikum

Copyright Ridehesten.com
Carina Nevermann Torup og Grevens Sa Va sejrede i Bundgaard Byg Cup på Broholm. Hun ses her med repræsentant for Bundgaard Byg Henrik B. Lund (th) og Mathias Sørensen, Fyns Rideudstyr. Samt klassens overdommer Charlotte Brostrøm.

Hun vandt i går, Carina Nevermann Torup, med meget lille margin foran Marianne Helgstrand, og igen i dag var det de to ryttere, som kæmpede om sejren i kür-klassen i Bundgaard Byg Cup foran et stort, veloplagt publikum. Carina var sikkerheden selv med erfarne Grevens Sa'Va e. Blue Hors Soprano (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorit Greve) og de opnåede 77,167% fra dommerne, hvor især den ene blev begejstret over Carinas flotte ridt og musikfortolkning og gav hende 81,5%

Copyright Ridehesten.com
Marianne Helgstrand red et fremragende travprogram på Super Mario, men det var ikke nok til at sikre sejren. Parret kom ind på andenpladsen.

Marianne Helgstrand havde en dejlig kür, med musik, som passer perfekt til Super Mario, Marianne fik redet et meget flot travprogram, men desværre fik hun en fejl i den ene pirouette i galopprogrammet, og det kostede points på kontoen. Hun sluttede med 76,583% og sammenlagt opnåede hun en andenplads efter Carina. 

Et flot kürprogram, som Michael Søgaard fortolkede med vanlig stil og sikkerhed på Slæbækgård's Santino e. Sir Donnerhall I (opdr. fam. Himmelstrup) indbragte ham en  tredjeplads i dagens kür med 74,208%, det var dog ikke nok til en tredjeplads i det samlede resultat, den satte Lisbet Seierskilde Pedersen sig på med sin dejlige Desperados-datter Jonstrupgårdens Cocio, der er niece til "Nørden", som Lisbet vandt DM med i 2011.

Se det samlede resultat HER

Copyright Ridehesten.com
Den tidligere danmarksmester Lisbet Seierskilde Pedersen har i hjemmeavlede Jonstrupgaardens Cocio en ny talentfuld hest godt på vej mod svær dressur. De sluttede på en samlet tredjeplads.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen