Bundgaard Byg-kvalifikation flyttes

18-04-2024 06:36

Trine Askjær-Jørgensen

Planen er ændret for de to første kvalifikationsstævner i Bundgaard Byg Cup. Første kvalifikation bliver nu lidt senere end planlagt, og samtidig er der kommet en ny vært til i stedet for en anden

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Frederiksværk Rideklub skulle have været værter for årets første kvalifikation i den populære turnering Bundgaard Byg Cup, men da klubben har valgt at aflyse sit B-stævnet den 17.-19. maj, hvor kvalifikationen skulle have været holdt, bliver første kvalifikationsrunde nu i stedet afholdt ved B-stævnet i dressur hos Kirstinelund Sportsrideklub den 14.-16. juni.

Der vil fortsat være det samme antal kvalifikationsrunder, nemlig fire, idet Hovgaard Rideklub har fundet tid og plads til at afvikle en kvalifikation ifm., at de til sommer er værter for nordisk mesterskab i dressur og paradressur den 28.-30. juni.

Bundgaard Byg Cup-turneringen fejrede sidste år sit 25-års jubilæum og har gennem alle årene været et populært tilløbsstykke for talentfulde dressurryttere fra hele landet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kvalifikationskrav
Turneringen er åben for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Læs mere om turneringen samt kvalifikationsstævner mv.

Fakta
Bundgaard Byg Cup 2024

Kvalifikationsstævner:

  1. Kirstinelund Sportsrideklub 14.-16. juni
  2. Hovgaard Rideklub 28.-30. juni
  3. Danish Derby Hestesportsklub 30. august til 1. september 
  4. Solrød Rideklub 27.-29. september

Finale: Stutteri Ask 11.-13. oktober

/Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen