Los Angeles og Paris bliver næste værtsbyer for OL

12-07-2017 11:20

Los Angeles og Paris bliver de næste værtsbyer for OL, men hvem af de to, der skal afholde OL i 2024 er endnu uvist

Copyright Ridehesten.com
Foto: IOC/ Andre´ Luiz Mello
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den Internationale Olympiske Komité(IOC) har enstemmigt stemt for tildele OL 2024 og 2028 samtidigt. IOC ønsker nu, at Los Angeles og Paris skal nå til enighed om, hvilket af de to lande, der først skal afholde OL. Begge lande ønsker at være vært i 2024, men Paris synes umiddelbart at være mere ivrig end L.A.

IOC-præsident, Thomas Bach udtalte efter mødet, at han håbet, at denne aftale vil nå til enighed i næste måned. Hvis det ikke er tilfældet, afholdes en afstemning for at vælge værtsbyen for 2024 på et udvalgsmøde i Lima, Peru i september.

Nyheden fortsætter efter annoncen

IOC-bestyrelsen anbefalede sidste måned, at tildele værtskabet for 2024 og 2028 samtidig. Baggrunden for forslaget er blandt andet, at mange byer falder fra i kapløbet om at blive OL-vært, da alene budprocessen er meget omkostningstung og derfor skræmmer mange.

I Paris vil ridningen formentlig blive afholdt ved Palace of Versailles, mens det i L.A. indtil videre vil foregå på Woodley Golf Course i Sepulveda Basin Recreation Area, sammen med bueskydning, skydning, moderne femkamp og kano slalom.

/Eurodressage.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen