Dufour 2´er på verdensranglisten

01-01-2023 17:54

Charlotte Kusk Berwald

FEI (Fédération Équestre Internationale), også blot kaldet det internationale rideforbund i daglig tale, har netop opdateret verdensranglisten, således at validerede resultater fra årets sidste stævner nu også er med. Navnligt i dressur er Danmark særdeles godt repræsenteret på denne liste

Copyright Ridehesten.com
Verdensmester og nummer to på verdensranglisten, Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ingen tvivl om at 2022 var et godt år for dansk dressur, hvor der blev budt på det ene topresultat efter det andet.

Nummer to på verdensranglisten
Som nummer to på verdensranglisten finder vi ingen ringere end Cathrine Laudrup-Dufour der med 2040 points ånder engelske Charlotte "Lottie" Fry tungt i nakken. Fry har i skrivende stund 2120 points. På tredjepladsen er også en gammel kending, i form af tyske Isabell Werth med 2021 points.

Flere danskere med i toppen
Ikke ret langt længere nede på listen dukker der endnu et par danskere op. Med 1832 points har Carina Cassøe Krüth lagt sig på 8. pladsen på verdensranglisten. Endnu en landsholdsrytter finder vi på 11. pladsen hvor Daniel Bachman Andersen har placeret sig med 1748 points. Nummer 14 er på nuværende tidspunkt Nanna Skodborg Merrald med 1708 points. 

Schou bedste dansker
Ranglisten i springning er også blevet opdateret. Som nummer 41, med 1920 points, har vi den danske springrytter Andreas Schou. Også her er der tale om en rytter, der har haft en flot sæson i 2023. Verdensranglisten, Longinges Ranking, i springning føres på nuværende tidspunkt af svenske Henrik von Eckermann med 3364 points.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kathrine Kristensen bedste pararytter
Som nummer fem på verdensranglisten for paradressur er danske Kathrine Kristensen med 1484 points. På listen har hun selskab af Tobias Thorning Jørgensen, der med 1311 points på nuværende tidspunkt er placeret som nummer 23. 

 

Se hele verdensranglisten i dressur her

Se hele verdensranglisten i springning her

Se  hele verdensranglisten i paradressur her

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev