Dennis Fisker fylder 40 år i dag

30-08-2024 12:08

Et velkendt ansigt i hesteverdenen fylder i dag rundt, da berider, dressurrytter og tidligere landstræner i dressur for ungdomsrækkerne, Dennis Fisker, i dag kan fejre sin 40-års fødselsdag

Copyright Ridehesten.com
I dag runder Dennis Fisker et skarpt hjørne, idet han kan fejre sin 40-års fødselsdag. Foto: Ridehesten.com/ Annika Knudsen Lorentsen.

På en skøn sensommerdag, hvor solen står højt på himmelen kan berider Dennis Fisker fejre sin runde fødselsdag. Han bliver nemlig 40 år i dag. Dagen bliver fejret i dressurens ånd, da Dennis senere på dagen skal til start på Vilhelmsborg til B-stævnet i dressur, der afholdes i forbindelse med Dansk Varmblod KRAFFT Eliteskue. 

Dennis Fisker har ikke blot haft en imponerende karriere som berider og dressurrytter, han har også været med til at udvikle den danske ungdomsdressur, hvor han har ageret landstræner i seks år med stor succes. I oktober 2023 blev han dog nødsaget til at takke af som landstræner grundet kontraktmæssige uenigheder med rideforbundet. 

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Sophia Boje Obel Jørgensen. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Fra 1. april i år, har Dennis Fisker startet et nyt projekt op sammen med familien Obel. Her overtog de nemlig Korshøjgaard fra Blue Horse, hvor de har etableret Randbøl Dressage Academy med den mission at etablere et akademi, hvor der arbejdes helhedsorienteret med høj faglighed og hestevelfærd inden for avl, bredde og elitesport. Inden overtagelsen af Korshøjgaard har Dennis Fisker drevet sin egen virksomhed, Fisker Dressage Academy, hvor han har uddannet, trænet og solgt dressurheste, ligesom han har været en vigtig del af flere dressurrytteres succes på de internationale stævnebaner. Fisker Dressage Academy drives i dag videre på Korshøjgaard sideløbende med Randbøl Dressage Academy. 

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og hesten Final Call til stævne i dag på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Selv har Dennis Fisker også været yderst succesfuld på stævnebanerne, hvor han blandt andet har redet flere danmarksmesterskaber, ligesom han i 2021 deltog til flere femstjernede dressurstævner rundt i hele verden. Nu er han så tilbage i sadlen, og skal altså fejre sin fødselsdag på hesteryg i de smukke omgivelser på Vilhelmsborg, når han og hesten Final Call e. Foundation/ Dimension skal på banen i MB2. I går var parret ligeledes til start denne gang i MB0, hvor de opnåede en flot tredjeplads med 69,936%. 

Ridehesten ønsker Dennis Fisker stort tillykke med den runde dag. 

Copyright Ridehesten.com
Den runde dag skal fejres i dressurens ånd til ridestævne på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner