De danske pararyttere er klar ved PL i Rio

05-09-2016 08:39

Vi har modtaget en rapport fra Rio de Janeiro, hvor holdet af danske paradressurryttere og deres hestepassere og dyrlæge er vel ankommet. Hestene ankommer netop i disse timer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Blandt de 21 danske para-atleter, der er draget til Rio de Janeiro for at kæmpe i atletik, bordtennis, ridning, skydning og svømning ved de Paralympiske Lege 2016, er fire paradressurryttere, nemlig Annika Lykke Dalskov Risum, Caroline Cecilie Nielsen, Stinna Tange og Susanne Jensby Sunesen. De fire ryttere og deres team er alle vel ankommet til Rio.

Copyright Ridehesten.com
Stemning fra stalden. Foto: Kathrine Westergaard

Nøjagtigt som for OL-rytterne gælder det selvfølgelig også for PL-rytterne, at de har deres holddyrlæge og hestepassere med. Det er dyrlæge Lars Bak og hestepasserne Mathilde Menander, Christina Bloch og Kathrine Westergaard. Alle ankom lørdag morgen, og i løbet af natten til mandag, hvilket i Brasilien er lige nu, ankommer hestene sammen med den fjerde hestepasser Maria Callesen.

Holdet består desuden af landstræner David Amager, holdleder Anette Bruun, mental coach Janne Mortensen samt fysioterapeut Jesper Hedeager.

Copyright Ridehesten.com
Annika på det storslåede stadion. Foto: Privat

- Alt er så stort og flot, og ligesom OL-rytterne har fortalt om. Vi har fået gjort boksene klar til hestene og pyntet lidt op. Søndag har rytterne været inde og se stadion, mens vi tre hestepassere og dyrlægen har været inde i Copacabana og se nogle af turistattraktionerne, fortæller Kathrine Westergaard.

Copyright Ridehesten.com
Dyrlæge og hestepassere på sukkertoppen. Fra venstre Lars Bak, Mathilde Menander, Christina Bloch og Kathrine Westergaard. Foto: Kathrine Westergaard

Første konkurrencedag er på søndag den 11. september, hvor grad 1b- og grad III-rytterne skal ride i holdkonkurrencen, altså Stinna, Annika og Susanne. Caroline, som er grad II-rytter, rider tirsdag den 13. september.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen