Vejen mod de Paralympiske Lege 2016

21-02-2016 16:07

Den snart 24-årige dressurrytter Line Kongensgaard fra Arden er kommet et skridt nærmere den store drøm: Deltagelse ved de Paralympiske Lege i Rio 2016

Copyright Ridehesten.com

Talent- og udviklingspuljen i Mariagerfjord Kommune har besluttet at støtte Line og hesten Laponio e. Laurentio/Hohenstein E.H. med 40.000 kr., som skal bruges til undervisning, landsholdssamlinger og internationale kvalifikationsstævner.

Ekvipagen har planer om deltagelse ved kvalifikationsstævner i Deauville, Frankrig d. 8.-10. april og Mannheim, Tyskland d. 4.-7. maj. Til dagligt træner Line Kongensgaard i Arden Sports Rideklub, derudover får hun undervisning af den kendte rytter og træner Betina Jæger Jensen fra Helgstrand Dressage.

Både Line og familien er taknemmelige over støtten fra Talent- og udviklingspuljen, det er en stort hjælp for Line, der i øjeblikket er i gang med at læse til finansøkonom på Dania i Hobro. - Jeg er dybt taknemmelig for den økonomiske støtte jeg har fået, det vil gøre en kæmpe forskel for mine forberedelser til Rio, fortæller Line Kongensgaard.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner