Dancing Boy fra Barnow til Helgstrand Dressage

19-09-2017 07:57

Endnu en hest har fundet vej fra Barnow Dressage til Helgstrand Dressage. Denne gang er det den talentfulde Dancing Boy,  der også er kendt som Årets Dressurbetonede Hingsteføl i Dansk varmblod og dyreste føl på Elitefølauktionen i 2010

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Dancing Boy hos Helgstrand Dressage.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Susanne Barnow fra Barnow Dressage solgte sidste år i oktober den næsten Grand Prix-klare dressurhest Radondo til Helgstrand Dressage, hvorfra hesten fandt vej til sin nye canadiske rytter Ashley Holzer og vandt i sommer lilletursklasserne ved CDI4* Fritzens-Schindlhof i Østrig.

Nu 11 måneder senere besluttede Susanne sig for at køre til Vodskov med sin og Steffen Kristensens meget lovende 7-årige vallak Dancing Boy e. Dancier/ Blue Hors Romanov (opdr.  Lena og Ulrik Kristensen) for at vise den frem for chefen, Andreas Helgstrand, der for tre uger siden købte Dancing Boys yngste søster, Vianna DWB e. Fürstenball, som dyreste føl på Dansk Varmblods Elitefølauktion.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Dancing Boy har vundet flere M-klasser.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i 2010 blev Dancing Boy kåret som Årets Dressurbetonede Hingsteføl i Dansk varmblod, og på Elitefølauktionen købte Steffen Kristensen Dancing Boy som auktionens dyreste føl. Da den blev 3 år, købte Susanne Barnow halvpart, og året efter vandt de egnethedstesten i Ikast. Siden da har Susanne nydt at arbejde med og  uddanne den talentfulde vallak, og det er senest blevet til flere sejre på M-niveau.

Det er ikke nemt at finde gode, veluddannede og velredne 7-års heste, som er til salg, og Andreas var så begejstret for præsentationen af Dancing Boy, at han valgte selv at prøve den.

– Andreas sagde, at den var fint redet, nem at korrigere og tog godt imod. Han fortalte, at det er sådan nogle heste, der har hele pakken og hvor grundridningen er i orden og som de bare kan ride videre på, at de er interesserede i til deres forretning, beretter Susanne Barnow, der fik et bud fra Helgstrand Dressage, hun ikke kunne modstå.

Copyright Ridehesten.com
Dancing Boy udviser talent for de svære øvelser.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen