Dressurpony solgt på Ridehesten på 4 timer

13-03-2020 13:21

Annika Knudsen Lorentsen

Susanne Barnow fra Barnow Dressage satte ponyen Hedegårdens Safiro til salg på Ridehesten og i løbet af 4 timer var der planlagt fire fremvisninger og det førte til et lynhurtigt salg

Copyright Ridehesten.com
Tidligere ejer Mollie Riisager og Hedegårdens Safiro. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den talentfulde 10-årige pony Hedegårdens Safiro har med sin tidligere ejer Mollie Riisager redet tom. PRT i ponydressur, men da hun faldt for aldersgrænsen skulle Safiro sælges. 

Ponyen blev sendt i ridning hos Barnow Dressage, som havde Safiro i omkring 1,5 måned inden han blev sat til salg på Ridehesten.com. Annoncen blev oprettet den 26. februar og på rekordtid var salget i hus. 

4 timer var nok
På 4 timer var der rigtig mange der ringede til Susanne Barnow, og der blev planlagt fire fremvisninger for fire hold kunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi aftalte med fire forskellige at de skulle komme og prøve ham, men allerede de første købte ham. Det er dejligt at man når ud til så mange på så kort tid når man sætter hestene til salg via ridehesten, fortæller Susanne og fortsætter:

– Jeg tror faktisk at vi kunne have solgt ham 10 gange, så stor efterspørgsel var der. 

Hedegårdens Safiro blev solgt til en familie der holder til på Rosenholm Rideklub, for de var ikke i tvivl efter de som de allerførste prøvede den velredne vallak. 

Vil du også sælge din pony eller hest, kan den sættes til salg via Ridehesten.com lige her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner