Carina Krüth tog sejren i den første dressurklasse på Vilhelmsborg

03-09-2021 10:44

Trine Askjær-Jørgensen

 denne weekend løber Krafft Eliteskue med tilhørende landsstævne i spring og dressur samt Dansk Hesteforsikring følauktion af stablen på Vilhelmsborg. I går, torsdag, fandt den første dressurklasse sted, nemlig Intermediare 2, og her tog Carina Cassøe Krüth sejren på Heiline's Zackton

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Zackton vandt Intermediare 2. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er der for alvor gang i den på Vilhelmsborg, hvor der denne weekend er både eliteskue, landsstævne i spring og dressur samt følauktion.

I går, torsdag, fandt første dressurklasse sted, og her slog Carina Cassøe Krüth til og tog sejren med den 9-årige Heiline's Zackton e. Blue Hors Zack/Come Back II (opdr. Stald Heiline). Man må sige, at Carina ikke hviler på laurbærene efter sommerens OL, når hun med den unge hest går direkte ud og tager sejren med en procent på 72,631. 

Tidligere landsholdsrytter, Anna Kasprzak, var også til start på Addict de Massa e. San Amour/Maestro (opdr. M. Sylvain Massa). De to sikrede sig andenpladsen med 70,263%, skarp efterfulgt af Carina Krüths elev, Malene Aborg, på Quantico Nexen e. Quaterback/Argentinus (opdr. Stutteri Nexen v/ Elin Houe og Hans Andersen), som fik 70% ligeud.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da der var 14 ryttere til start kunne det også blive til en 4. plads, og den gik til Mikaela Fabricius-BjerreDam's Duchess e. Blue Hors Zack/De noir (opdr. Erik Dam Mortensen), som red til 68,596%.

En dejlig start på landsstævnet i dressur, som du hele weekenden kan følge resultaterne fra her på Ridehesten.com, hvis du ikke selv har mulighed for at komme derud eller bare gerne vil læse en opsummering.

Se hele klassens resultat her.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Addict de Massa blev 2'er i klassen. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen