Annika tilbage til Schou

17-04-2014 11:38

Britt Carlsen

Den erfarne, internationale springrytter, svenske Annika Axelsson er tilbage i Danmark hos Schou Absolute Horses i en stilling som rytter og træner

Copyright Ridehesten.com
Den svenske springrytter Annika Axelsson er tilbage som rytter og træner hos Schou Absolute Horses.

Den 31-årige svenske rytter Annika Axelsson er tilbage hos Schou Absolute Horses i Tågerup ved Kolding. Annika har tidligere haft til opgave at ride og uddanne de unge heste for Christian og Andreas Schou, og tilbage i 2010 blev det bl.a. til championatssejr på Bonaparte Z. De seneste par år har Annika prøvet kræfter med ridning og uddannelse i De forenede Arabiske Emirater og i Holland. Hun er en erfaren springrytter med flere 5* stævner i bagagen, men nu er hun vendt tilbage til Tågerup til en udviddet stilling, der foruden træning og uddannelse af stedets springheste også betyder, at hun skal hjælpe med til at træne de ryttere, som kommer kørende til stedet for at få springtræning. 

- Der vil også være mulighed for, at Annika kan give kurser rundt om i landet, og så vil det også være muligt at sætte heste i ridning hos hende, fortæller Christian Schou, der glæder sig meget over, igen at have fået den erfarne springrytter i stalden.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner