Anna og Danciero var overlegne

08-03-2024 13:48

Trine Askjær-Jørgensen

VIDEO: Her til middag er anden afdeling af den internationale lilletur blevet afviklet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Anna Kasprzak og Danciero gav den gas og løb overlegent med sejren. Hun giver her indblik i fremtidsperspektivet for vallakken

Nyheden fortsætter efter annoncen

10 ekvipager har her til middag været til start i Intermediaire I i den 1-stjernede, internationale tur ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Igen var der syv danskere til start i Hal M samt to finner og en hollænder.

Sejren i klassen gik til UVM-vinderen som 7-års, hannoveranervallakken Danciero e. Dancier/ Floriscount, og hans faste rytter og ejer Anna Kasprzak. Sammen red de to en udtryksfuld tur med et virkelig højt niveau. Der var blandt andet rigtig flotte, fejlfrie changementserier og galoppiruetter, generelt virkelig præcis ridning, flotte sidebevægelser, zigzag-traversade, fri trav osv. Det så ud til, at vallakken var mere tilpas i de imponerende rammer i dag, så Anna kunne komme til at give den mere gas. Hun var da også tydeligt glad for ridtet og klappede begejstret Danciero efter afslutningsparaden. Publikum bed også mærke i den flotte ridning, så hallen blev fyldt af klapsalver, som tog til, da resultatet på 74,971% tikkede ind.

I videoen fortæller Anna om ridtet og fremtidsperspektivet for 8-årige Danciero:

Andenpladsen gik til finske Emma Kanerva, der ligesom i går fik fornøjelsen af at åbne klassen med den 8-årige hannoveranerhoppe Bond Girl e. Borsalino/ De Niro. Parret demonstrerede lethed og harmoni hele vejen rundt i programmet, men med 71,882% måtte de se sig slået af Kasprzak til trods for gårsdagens sejr.

Copyright Ridehesten.com
Emma Kanerva og Bond Girl. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen tog tidligere landstræner i dressur og OL-rytter, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, sig af med Blue Hors Fifty Cent e. Franziskus/ Donnerball (opdr. Linda Falensteen og Martin Strande). Hvor de i går havde en dyr fejl i en galoppiruette, så indtraf der ingen deciderede fejl i dag, og galoppiruetterne var rigtig fine. Parret kom virkelig flot fra start med fri trav og flotte sidebevægelser. Der var flotte og fejlfrie treer- og toerchangementer, og generelt er det virkelig korrekt ridning – en rigtig flot tur, som sikrede dem 69,824%.

Copyright Ridehesten.com
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Blue Hors Fifty Cent. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Anne-Mette Strandby Hansen red den tidligere UVM-finalist for 7-års, Eternity e. Escolar/ Sir Donnerhall, til en fjerdeplads med 68,765%, mens Sophia Boje Obel Jørgensen tog femtepladsen med Highfive Fuglsang e. Grand Galaxy Win/ De Niro (opdr. Anne Dorte Riis Meyland) og 67,912%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Mette Strandby Hansen og Eternity. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen