Drenge-camp i næste weekend

20-01-2024 13:27

Trine Askjær-Jørgensen

Denne gang går turen til Stutteri Ask, når foreningen Drenge i Ridesporten næste weekend afholder deres vintercamp. Se hvem der skal undervise og mere her

Copyright Ridehesten.com
Her er Drenge i Ridesporten samlet ifm. Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussn
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 26.-28. januar 2024 holder foreningen Drenge i Ridesporten vintercamp på Stutteri Ask i Martofte på Fyn. Underviserne denne gang bliver i springning Kasper H. Hansen og i dressur Ulrik Falbe Hansen.

For at så mange som muligt kan få glæde af campen, er der tre spor: Springning, dressur og "upcoming". Sidstnævnte er for drenge, der endnu ikke er helt klar til at deltage i spring- eller dressurundervisningen. På den måde kan de yngste stadigvæk være en del af arrangementet og opdage, at de ikke er alene i sporten.

Ved den kommende drengecamp er det Emil Cohen Pedersen og Mathias Larsen, der skal undervise de "upcoming" ryttere. Begge har selv tidligere deltaget i foreningens camps.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover ridning vil der blandt andet også være rytterfitness og et kursus i grooming. Søndag vil der også blive afholdt generalforsamling i foreningen.

Se mere på Facebook-opslaget nedenfor eller følg med på foreningens Facebook-side:

Fakta
Om Drenge i Ridesporten

I 2021 kom historier om grov mobning af drenge, der rider, frem i lyset. I kølvandet på dette arrangerede en forældregruppe et kursus kun for ridedrenge.

Arrangementet var vildt eftertragtet, og et arrangement blev hurtigt til flere. Dermed blev foreningen Drenge i Ridesporten stiftet med Morten Eifler som formand og Nina Kaae som næstformand. Begge har sønner i ridesporten.

Formålet med foreningen er, at drengene får andre drenge at have et hestefællesskab med og spejle sig i samt, at ingen drenge skal mobbes og føle sig forkerte over deres sport. Læs mere om stiftelsen af foreningen.

Til forskellige hesterelaterede arrangementer mødes drengene og dyrker fællesskabet omkring hestene. Indtil videre er der afholdt en hel del camps med undervisning og diverse indslag fra dygtige ryttere mv.

Fold up
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen