Tre runde fødselsdage på Hest & Rytter

08-03-2024 10:05

Torben D J Andersen kunne i går fejre sin tredje runde fødselsdag i træk på Hest & Rytter messen i Herning. Det blev gjort med manér med kagemand og messelancering af en ny foderautomat

Copyright Ridehesten.com
TDJ Hors standen til Hest & Rytter, hvor indehaveren bag kunne fejre sin tredje runde fødselsdag på messen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Man må siges at være en trofast standholder på Hest & Rytter messen, der afholdes som en del af Dansk Varmblods Hingstekåring, når man både har fejret sin 40-, 50-, og 60-års fødselsdag stående på messen. Manden bag denne ret bemærkelsesværdige historie hedder som sagt Torben D J Andersen og er indehaver af TDJ hors, som er en dansk virksomhed, der sælger produkter til stald, ridebane og fold. 

På standen var den glade fødselar omgivet af sin kone Else Byskov Andersen, der ikke normalt arbejder i virksomheden, men tiltræder på Hest & Rytter som ekstra hjælp. Også de andre gode ansatte fra teamet stod klar til at tage imod dagens nysgerrige besøgende, der foruden en engageret snak, kunne få sig et stykke brunsviger krydret med en Ridehesten flødebolle. 

På trods af fødselsdagsstemningen ville Torben dog hellere fortælle om sin nye foderautomat end sin fødselsdag. Torben kan nemlig tage en stor del af æren for fodermaskinen, der både er dansk udviklet, designet og produceret, hvilket er ganske usædvanligt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

TDJ Hors kører efter sloganet "sundere heste og sundere økonomi", hvilket også er tanken bag TDJ Horsfeederen. Ifølge virksomheden kan man spare mindst 20% på foder, da hesten ikke har brug for lige så meget, når den via den programmerede foderautomat kan fodres seks gange i løbet af et døgn og derfor anvender energien bedre i fordøjelsessystemet. 

Med foderautomaten installeret i stalden, kan man faktisk fodre sin hest fra sin ferie i Spanien - hvad Torben mener med det, kan du høre her i videoen.

Husk at du kan besøge Hest & Rytter messen i MCH Messecenter Herning helt indtil på søndag kl. 17.00, hvor du kan nå at give Torben DJ en lykønsking.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen