Andreas Schou vandt 150 cm på 8-årige Action Man

21-05-2022 20:21

Annika Knudsen Lorentsen

Dagens højeste klasse ved det internationale stævne arrangeret af Helgstrand Event var en 150 cm-klasse, og her lykkedes det Andreas Schou at ride sejren i hus i sadlen på den bare 8-årige Action Man

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Action Man. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Næstsidste dag ved det internationale stævne i Uggerhalne er nået vejs ende. Dagens sidste klasse var en 150 cm-klasse, hvor der i alt var 34 ekvipager til start. 

Klassen blev afviklet med omspringning, og da det lykkedes fem ryttere at ride fejlfrit i hovedrunden, var det blandt dem vinderen skulle findes i omspringningen. Alle fem ryttere leverede fejlfrie omspringningsridt og det var derfor tiden der blev afgørende. Den hurtigste tid leverede Andreas Schou i sadlen på 8-årige Action Man e. Action-Breaker/ Stakkatol og dermed sikrede de sig sejren og flest point til verdensranglisten blandt de deltagende. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Fliedner Ernst med Fiona Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Både anden- og tredjepladsen blev polsk, hvor henholdsvis Jaroslaw Skrzyczynski og Michal Kazmierczak sikrede sig topplaceringer. Svenske Stephanie Holmén besatte fjerdepladsen, mens Camilla Fliedner Ernst tog femtepladsen i sadlen på Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Carthago Z (opdr. Stutteri Ask), og dermed sikrede hun, at det blev to danske top-5 placeringer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden 150 cm-klassen, har der i dag været afholdt en række andre klasser, hvor det primært har været udenlandske ryttere der har vundet. Danske Mette Askham Jensen vandt dog 130 cm-klassen i morges i sadlen på Destany e. Landjonker/ Cassini II (opdr. Peder Nørgaard). 

I morgen står den på både 2- og 3-stjernet Grand Prix, mens der ligeledes afvikles en 145 cm-klasse i den 3-stjernede medium tur. 

Start- og resultatlister. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev