Akeem på vej i topform

09-08-2013 09:03

I disse dage rider Andreas Helgstrand VM for unge dressurheste i Verden, men samtidig har han fokus på EM i Herning og derfor er Akeem Foldager kommet med til Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand glæder sig til EM i Herning. Han har de seneste uger arbejdet målrettet for at forbedre galopøvelserne på Akeem Foldager, og han viser stor fremgang i træningen.

Andreas Helgstrand glæder sig til EM i Herning. Han har de seneste uger arbejdet målrettet for at forbedre galopøvelserne på Akeem Foldager, og han viser stor fremgang i træningen. Forberedelserne frem mod EM i Herning er inde i en afgørende fase også for de deltagende ryttere. Hver træningstime har betydning lige nu, og derfor har Andreas Helgstand også valgt at tage sin EM-hest Akeem Foldager med til Verden, hvor han rider unghingsten Floriciello i VM-konkurrencerne for unge dressurheste.

- Jeg har taget Akeem med og sat ham hos Holger Finken, så kan jeg køre ud til ham og træne der, mens jeg er i Verden til stævne, indleder han. Akeem har haft lidt pause efter CHIO i Aachen, men nu optrappes hans træning frem mod EM, hvor det danske hold skal i træningslejer fra midten af næste uge.

- Jeg har arbejdet meget med Akeems galop og galopøvelserne og han har forbedret sig væsentligt i træningen. Når man ser på hestens udvikling og resultater over længere tid, så ved vi også, at det går op og ned, men jeg føler nu at han begynder at arbejde mere og mere stabilt, fortæller Andreas og han fortsætter: - Hesten har meget kapacitet, så jeg skal bare have gjort galopprogrammet endnu bedre. I træningen viser han snor lige og fine serier så det skal jeg nok få på plads til EM.

- Jeg syntes det er super dejligt og rigtig spændende at være tilbage på landsholdet, og så glæder jeg mig meget til EM. Vi har et stærkt hold, men vi kommer også i kamp mod stærke nationer som England, Holland og Tyskland, men som vi ved: alt kan ske - og så vil vi i hvert fald forsøge at gøre det svært for dem at få medaljerne, smiler Andreas.

- Alle glæder sig vældigt til at komme til EM i Herning for vi ved, at arrangørerne har arbejdet hårdt for at lave et flot mesterskab.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev