Peter Flarup tilfreds med OL-start

30-07-2021 16:32

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har Peter Flarup og Fascination været i aktion ved OL i Tokyo, hvor de har redet dressur. Peter fortæller, at han er fint tilfreds med dagens præstation, og at det nu gælder om at gøre det godt i terrænspringningen, og som Peter selv udtaler, så er der kun én vej, og det er derudaf

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere på dagen berettede vi om Peter Flarups OL-start i Tokyo, hvor han og Dansk Varmblods-hesten, Fascination e. Favorit Ask/Lando (opdr. Jørn-Ove Jørgensen), kom fint fra start. 

Parret er lige nu placeret som nr. 24 ud af de 42 ekvipager, der indtil nu har været igennem dressuren. Sammen opnåede de i dag 33,70 strafpoint, efter de red et program til 66,3%. Den tredje og sidste gruppe skal ride i nat, dansk tid. 

– Det var egentlig okay. Der var desværre et par småfejl, men sådan kan det gå, når man satser. Der var en fejl i et changement og i en øgning, og changementet koster ca. fire procent, og øgningen koster vel også et par procent, så hvis man tager de to fejl væk, så var det jo egentlig endt, som vi havde håbet, på omkring 70%. Nu har vi jo rimelig meget kniven for struben, hvis vi skal med helt i toppen, så der er kun én vej nu, og det er derudaf, fortæller Peter til rideforbundet efter dagens præstation, hvor også holdleder Anne-Mette Binder, kommer med en udtalelse:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er på mange måder et rigtig godt program. Fascination topper desværre lidt op i første changement og får byttet i overgangen efter øgningen, men ellers er der fine sidebevægelser, herunder galoptraverser med changement, som er nyt i programmet og som kan være udfordrende for mange, fortæller hun. 

Copyright Ridehesten.com
Peter efter dagens ridt. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans

Det er netop terrænspringningen og springningen, der plejer at være Peters force, og derfor bliver det spændende at følge danskeren, når han igen skal i konkurrence natten til søndag, dansk tid, hvor terrænspringning afholdes.

Det er britiske Oliver Townend, der er i front efter de to første sessioner af dressurkonkurrencen, hvor han i alt har 23,60 strafpoint. 

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen