Træningssamling i Haderslev - alle er topfit

17-08-2013 09:28

Britt Carlsen

Der er en super hyggelig stemning hos de danske dressurryttere, der lige nu er i træningslejr forud for EM-deltagelsen i næste uge. Alle heste og ryttere er på vej mod topformen og rytterne glæder sig til at komme til Herning. Se interview med Lone Bang Larsen og Andreas Helgstrand

 

Man mærker det omgående - der er en super stemning på det danske dressurlandshold, som i disse dage er i træningslejr på Anna Kasprzaks ridecenter i Haderslev. Rytterne hygger sig sammen, og selvom der bliver redet koncentreret på banen, så er der også tid til at hygge over en kop kaffe, mens man se sine kolleger arbejde på banen.

Hestene arbejdes koncentreret, men ikke med krævende træning, lige nu gælder det finpusning af overgange og enkelte øvelser, og træningen afbrydes ofte af skridtpauser, hvor rytterne benytter lejligheden til at tale med landstræner Rudolf Zeilinger om hestenes reaktioner på træningen. Annas træningscenter er omgivet af ridestier og rytterne benytter chancen for at skridte hestene af og igang på de kuperede stier rundt om ridecenteret. 

Det er stilhed før stormen, det er rytterne udmærket klar over, og de bruger også dagene på ridecenteret til at lade op til næste uges koncentrerede arbejde ved EM, hvor de vil være i mediernes søgelys, da danskerne har en realistisk chance for en medalje. 

Alle heste er i topform, og her fortæller Lone Bang Larsen og Andreas Helgstrand om deres forventninger og forhåbninger forud for EM.

 

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen