Wow - sikken en kollektion af auktionsføl (VIDEO)

17-10-2020 12:14
Avl

Kort før middag blev kollektionens 17 føl til DWB World Cup Foal Auction fremvist i den store hal på Vilhelmsborg, og det var meget positivt at se auktionsføllene gode udvikling og blive præsenteret for så meget kvalitet på en halv time

Copyright Ridehesten.com
Overgaard's Várzea. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om blot få timer starter årets sidste følauktion i Dansk Varmblods regi, DWB World Cup Foal Auction, der afholdes under World Cup-stævnet på Vilhelmsborg og løber af stabelen i dag lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00.

Her får auktionarius Casper Cassøe 11 dressurføl og seks springføl under hammeren, og som det har været tilfældet ved Dansk Varmblods følauktioner i 2020, så afvikles også denne auktion i det efterhånden velkendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. 

Copyright Ridehesten.com
Gadgaards Higgins. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

De 17 udsøgte kvalitetsføl blev i formiddag kl. 11.30 fremvist enkeltvis foran publikum i hallen og alle dem ude i verden, der fulgte med på live streaming. Det var meget positivt at se føllene nu en måneds tid efter foto- og videooptagelserne, og hvert enkelt føl greb i dag muligheden for at vise sig rigtig godt i opvisningshallen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede i onsdags åbnede muligheden for at afgive online bud på føllene, og derfor entrerer føllene i eftermiddag med en startpris ud fra de indkomne online bud. På auktionssiden kan du se hele kollektionen med  billeder, video, afstamning, beskrivelse mv., og det er også her, du kan logge dig ind og oprette dig som bruger for at placere online bud på føllene.

Copyright Ridehesten.com
Zackeis-Ø. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

Har man spørgsmål eller brug for hjælp til at byde på et føl, er man velkommen til at kontakte Louise Ringsbo på tlf. 6167 9493 eller mail lrb@varmblod.dk.

Her finder du kollektionen og kan byde på føllene før auktionen.

Her kan du byde online under auktionen

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner