Herlige hingsteføl henrykker i Herning

20-10-2023 15:14

Britt Carlsen

Føllene i denne præsentation af føl på DWB World Cup Foal Auction  kommer fra hoppestammer, der har givet fremragende sportsheste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er 15 føl i auktionskollektionen, de kommer under hammeren lørdag den 21. oktober kl. 17.30. Dansk Varmblod har udvalgt en spændende kollektion af føl, som har potentiale som fremtidige sportsheste, men også som mulige avlshopper og –hingste.

Der er nu åbnet for online bud på føllene, følg med på www.varmblodauktion.dk

Det er Blue Hors Arena, som danner rammen om lørdagens følauktion, DWB World Cup Foal Auction. Man har mulighed for både at byde live i hallen, men også via telefon og på nettet, hvor man kan følge auktionen online via www.clipmyhorse.tv

Se hele kollektionen HER

Og de forrige nyheder om DWB World Cup Foal Auction finder du her:

Kommende springstjerner på auktion?

Topføl fra succesfulde hoppestammer

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hingsteføl fra hingstefamilier på auktion

Nu kan du byde online på auktionsføllene

 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com

Katalog 33 Monopoly e. Blue Hors Monte Carlo TC/Blue Hors Hotline. Er et smukt, storrammet og vellinjeret hingsteføl, som virkelig formår at anvende sine talenter.
I stammen finder man hesten Epic, der har internationale resultater i PSG/ Inter I.

 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com

Katalog 36 Mazzini e. Blue Hors Monte Carlo TC/Blue Hors Rockefeller. Velbygget, moderne sportsmodel, som har tre virkelig gode gangarter, powerful og godt gående. Hingsteføllet her er ud af en utrolig stærk morlinie med sportsheste som b.la. Victor Langholt og Zaplin Langholt.

 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com

Katalog 41 HJ. Morgan e. Total McLaren/Londonderry. Et yderst velgående hingsteføl. Han er velrejst, med store harmoniske rammer og er begavet med tre særdeles velfungerende og elastiske gangarter, med super op-ad-bakke-tendens. Hans mor har gået Prix St. George.
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner