Blue Hors auktionerer 28 føl

03-12-2023 21:03

Blue Hors har samlet en kollektion af 28 føl, der består af både egen avl og indkøbte føl, der nu er sat til salg på auktion

Copyright Ridehesten.com
Wakita e. Vivaldi/ De Niro/ Sandro Hit. Foto: Blue Horse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som en del af Blue Hors' omfattende nedskalering udbydes nu en kollektion af 28 føl på auktion. Mens flere af føllene er af egen avl på den velkendte hoppestammer, der ligger bag bl.a. Blue Hors Don Schufro og Weihegold, så består kollektionen også af en række indkøbte føl fra ind- og udland, hvoraf en del er indkøbt på følauktioner.

I denne kollektion finder man føl efter Blue Hors' egne hingste Baron, Feinstar, Florent, Kingston, Monte Carlo, St. Schufro, Zack og Zackerey samt andre danskejede hingste som Dynamic Dream, So Perfect, Lord Europe og Vitalis samt ældre udenlandske hingste som Sandro Hit og Vivaldi samt yngre udenlandske hingst som Escamillo, Escaneno, Las Vegas, Rockdale, St. Emilion og Vivaldos.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllene har en gennemgående høj kvalitet, hvad angår afstamning, type og bevægelse. Købere, der vælger at investere i et af føllene, har mulighed for at have det opstaldet i følløsdrift på Blue Hors frem til påske.

Auktionen afslutter tirsdag den 12. december 2023 kl. 18.00 hos Blue Hors, hvor der er gratis entré.

Se den komplette kollektion her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner