Type, gang og blod i en højere enhed (video)

20-06-2021 16:00
Avl

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag sætter vi to føl med en spændende sportsfremtid under luppen

Copyright Ridehesten.com
Gørklintgårds Diora. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gørklintgårds Diora er et hoppeføl af gennemavlet dressurblod. Hun er vellinjeret, passende ædel og med et herligt udtryk. Bevægelsen er særdeles god og rummelig. Moderen har haft afkom med til hingstekåringen i Herning. Mormoderen er elitehoppe og mor til hele tre B-heste i dressur. Hoppestammen har frembragt flere S-heste i dressur.

Lomus Family Guy er i ædelhedsgrad og type et meget overlegent hingsteføl, der samtidig besidder tre rigtig gode gangarter, som er taktfaste, rummelige og smidige. Han er et kryds af yderst lovende hingste og tegner en fremtid i deres fodspor. På morsiden finder man krydderi af springblod, som ikke fornægter sig på dressurbanen.

Se hele auktionskollektionen.

Copyright Ridehesten.com
Lomus Family Guy. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen