Walber Cup hos Riders Cup var en succes

25-04-2022 19:47

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var Riders Cup værter for første afdeling af Walber Cup, som er kvalifikation til DM for hold i springning. Arrangørerne fortæller, at stævnet gik rigtig godt

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Capacity Showjumping Center der tog sejren i første afdeling af Walber Cup som afslutning på flere dages vellykket stævne hos Riders Cup.

Arrangørerne fortæller, at det var et rigtig godt stævne, hvor stemningen var godt og mange ryttere var til start fra hele Danmark. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Stævnet gik virkelig godt, og vi har fået tos fra mange af rytterne. Solen skinnede alle dagene, og torsdagen som var fyldt med B0 klasser fra fuldt booket, fortæller Dorthe Ketterle, som understreger, at rytterne var glade for at komme udendørs igen. 

– Vi havde rigtig mange flotte ærespræmier i alle klasserne. Camilla Ernst, som vandt S-klassen fik udover dotering et gavekort til Mustang Sportswear på 2500 kroner, og i holdkonkurrencen havde Mustang Sportswear ligeledes været gavmilde. I de andre klasser var der også gode præmier, og det er dejligt, når sponsorerne støtter op. Det var en rigtig god start på udendørssæsonen og både lørdag og søndag var mange forbi, og de elsker jo alle Glens gode mad, fortæller Dorthe og referer til Glen Nielsen, som ejer Riders Cup, og som altid står for madlavningen til stævnerne. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen